La Sommeliere vinkøleskab er en god investering til restauranten
Har du en restaurant, hvor I hver aften serverer vin, er det en god ide for dig, at du investerer i et godt vinkøleskab. Der kan du opbevare din vin, så den har den helt rigtige temperatur, når du skal servere den for dine gæster. Det er med til at gøre, at I altid kan opbevare jeres vin på den rigtige måde, så den hverken kommer til at få det for varmt eller for koldt.
Vinkøleskabe er ikke særlig dyre i forhold til mange andre former for andre former for køkkenmaskiner til restauranter. Det gør, at du ikke behøver at have en stor omsætning for at kunne investere i et godt vinkøleskab.
Det er en god ide, at du sørger for at have plads til vinkøleskabet et sted, hvor det giver bedst mening for dine tjenere. Det skal helst være med til at lette deres arbejdsgang så meget som muligt, når de skal hente vin.
La sommeliere vinkøleskabe fås i forskellige størrelser
I nogle bygninger, særligt gamle bygninger, har du ikke særligt stor mulighed for at ændre på pladsen i køkkenet. Der er bare ikke særlig meget plads, og I er nødt til at få mest muligt ud af den plads, der er. Har du ikke meget plads i køkkenet, men vil du stadig gerne finde plads til et vinkøleskab, bør du overveje at vælge en mindre model. Det er med til at gøre, at du kan have en del flasker liggende i køleskabet, men måske ikke have alle liggende derinde.
En måde at løse det på er ved at have de flasker med vin liggende i vinkøleskabet, som du regner med at servere om aftenen. Det er med til at gøre, at du har dem lige ved hånden, og at de har den helt rigtige temperatur. Så kan du have de øvrige flasker stående ude på lageret, hvor de ikke kommer til at stå i vejen for jer, når I først for alvor begynder at få travlt i køkkenet.
Du kan få La Sommeliere vinkøleskabe med plads til mellem 160 og 265 flasker vin. Det er altså meget forskelligt, hvor store køleskabene er, og det gør, at du har en vis fleksibilitet i forhold til at finde et, der passer til dit køkken.
Indstil vinkøleskabet med forskellige zoner
Når du har en restaurant, har du selvfølgelig brug for at kunne servere flere forskellige former for vin – og de forskellige former for vin har brug for at blive opbevaret ved forskellige temperaturer for at være helt ideel, når de bliver serverede.
Heldigvis behøver du ikke at have flere forskellige vinkøleskabe for at kunne servere flere forskellige former for vin i restauranten. Du kan indstille dit køleskab til at have forskellige zoner og dermed forskellige temperaturer. Det gør, at du kan opbevare både rødvin og hvidvin i det samme skab, og at de stadig kan ligge ved den helt rigtige temperatur. Det er altså en kæmpe fordel for di at have selv et lille køleskab i dit restaurantkøkken.